Mer om bybastun

På tordagskvällen samlades ett 30-tal personer i Havsbris för att lyssna på arbetsgruppen för en bybastu på Domsten och Gråläge. Presentationen följdes av frågor och diskussioner. Enligt arbetsgruppen togs informationen emot på ett positivt sätt. Men det är en bit kvar innan projektet kan förverkligas. Det gäller ju att få projektet finansierat fullt ut bl.a. genom ytterligare samhällsbidrag, företagssponsring och enskilda insatser. Detta kommer arbetsgruppen att genast sätta igång med och gruppen kommer också att utökas med ytterligare intresserade och idérika personer.
Målet är att ett medlemskap i en bastusektion inte skall kosta mer än ca 5 000 kronor. Medlemskapet gäller per hushåll i byarna och är en engångsinsats. För att hantera driften är tanken att respektive medlemshushåll betalar en årsavgift på ca 400 kronor.
Arbetsgruppen tackar alla deltagare för en gemytlig och konstruktiv ”bastukväll” i Havsbris och uppmanar båda byarnas invånare att hålla utkik efter kommande information i brevlådor, på hemsidan och i sociala medier. Redan nu kan du läsa mer här.
Göran Artman, Gert Lindell, Lars Rosenqvist, Fredrik Hörberg och Erik Gustafsson

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: