Möte grannsamverkan

Torsdag den 23 november kl 19.00 kallar Grannsamverkansgruppen till ett nytt möte i Havsbris. Appen Coyards har visat sig vara ett väldigt bra instrument för samverkan mellan grannar i arbetet med att hjälpa varandra och bidra till att en skapa en lugn och harmonisk boendemiljö.
Idag har Domsten och Gråläge 30 användare, men gruppen vill ha med fler och kallar därför till detta möte. Här kommer du att få hjälp med att ladda ner appen och göra praktiska övningar hur appen ska användas. Hämta mer information om Coyards på domsten.nu.

Läs nedan om en händelse i Laröd, som publicerats i deras FB-grupp:
Grannsamverkan Laröd Hittarp har ikväll haft sitt första larm!
En medlem larmade om att hon kände sig rädd!
Inom loppet av ett par minuter fanns det ”medlemmar”  plats. Helt fantastiskt hur bra appen och larmet är och vilken trygghet och stöd ni medlemmar visade ikväll! Mycket bra att ni vågade använda larmknappen även när vi ”bara” känner oss rädda!  Ikväll kan ett inbrott ha undvikits 👏🏻👏🏻👏🏻
Jäkligt bra jobbat alla inblandade! Vill du vara med? Ladda ner appen Coyards👌

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: