Olja på stranden

Det kom ett viktigt meddelande från SOS Alarm vid halv elvatiden igår kväll om att olja upptäckts i vattnet bland annat i Domsten och att allmänheten uppmanades att undvika bad och annan kontakt med vattnet. Efter räddningstjänstens inspektion nu på morgonen och förmiddagen har emellertid badförbudet hävts. Däremot uppmanar Helsingborgs stad alla att undvika att beträda stranden mellan Domsten och Gråläge, då det ligger oljerester i strandkanten och i tången. Staden kommer att påbörja saneringsarbetet direkt i morgon bitti.
Läs mer på SVT nyheter.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

1 kommentar

  1. På heden mellan Domsten o Gråläge är det nu uppsatts ca 6-8 små tält . Tror att det är utländska ” turister” som ej vet att
    Det är förbjudet att tälta där.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: