Ny bokbuss – ny hållplats

Efter sommaruppehållet återkommer Bokbussen till Domsten den 9 augusti och då med en helt ny buss (dock inte den pittoreska italienska på lilla bilden). Det blir också en ny turlista (tisdagar 15.40-16.15) och uppställningsplats. Från Bygatan flyttas den till hamnen vid Havsbris. För att fira den nya bussens ankomst kommer Byföreningen att öppna Havsbris som ett bokkafé, där du kan passa på att ta en fika, prata böcker och även få hjälp med IT-frågor. Blir intresset stort återkommer bokkaféet första tisdagen i månaden.
Tid: tisdagen den 9 augusti kl 15.40 – 16.15. Havsbris håller öppet från kl 15.30.
Hållplats: vid Havsbris i Domstens hamn.

Läs mer

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: