Blomsterurnorna

De tre blomsterurnorna på Bygatan har nu alla fått en mer framträdande placering. De står också lite mer öppet för att få bättre solbeysning runt om, så att man slipper en ”baksida” i blomningen. Med växter från Kulla Gunnarstorps Gårdsbutik provar Byföreningen nu olika arrangemang för att hitta de sorter som passar bäst under de olika årstiderna. Föreningen tar gärna emot hjälp från närboende till urnorna med att vid behov bistå med vattning och ansning. Är Du intresserad av detta – ta kontakt med Byföreningen.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

1 kommentar

  1. Finns det möjlighet att ge ett tips!
    Vi har sedan i lördags haft en låst damcykel stående på vår gräsmatta utanför huset.
    Om det är någon i byn som saknar denna?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: