Badflotten på plats

Nu är den nya badflotten på plats vid hamnen! Ett stort tack till Magnus Eriksson, som trots leveransproblem, idogt kämpat för att få fram en ny (den gamla slet sig ju och slogs sönder under en storm mot slutet av förra årets badsäsong). Kommunen hjälpte tyvärr inte till med sänken i år, men nya och tyngre skänktes istället av Björn Wester. För att sedan hjälpa till med lyftet ner i vattnet kom Stefan Fredriksson och hans åkeri åter till Byföreningens hjälp. Bil och lyftkran manövrerades skickligt av Fröken Nilsson och med flotte och sänken väl på plats i hamnbassängen, drog Seglarskolans ledningsbåt med Wilma och Gustav ekipaget till placeringen strax norr om den yttre badbryggan.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: