Information från DIK

”Domstens Idrottsklubb har noterat att det kvällstid förekommit tennisspel på grusbanan utan bokning och betalning. Dessutom har banan lämnats utan att man följt de regler som gäller när banan nyttjats. Detta är helt oacceptabelt och vi uppmanar att man följer de regler som gäller bokning, betalning och spel. DIK och DIKs tränare lägger ner mycket tid för att få bokningssystemet att fungera och att hålla grusbanan i bästa skick. Vi vill ogärna tvingas introducera lås och koder för att säkerställa att reglerna följs.
DIK passar samtidigt på att meddela att sista speltimmen för båda banorna som går att boka är mellan kl 20-21. Därefter får inget spel förekomma.”

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

1 kommentar

  1. Förslag:Sätt upp en lista som användare av banan som spelar måste skriva på sitt namn innan spel, kanske lite koll förhoppningsvis!!
    dålig stil☹️när man har en så välskött o fin bana!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: