Fortsatt Glad Midsommar

Byföreningen vill här tacka alla som på olika sätt medverkat till förberedelserna inför och under festligheterna på midsommarafton. Speciellt tack till Ida Granath, Peter Ekman och Ludmila Ohlsson som planlade och organiserade det hela och Torsten Bynke som ställde upp med bil och släpkärra för olika transporter. Tack också till Greger Admarker för tipset om ljudanläggningen, till familjen Ekman på Bygatan 30-34 som alltid ställer upp med el, till Nisse Modinius som klippte gräset på fotbollsplanen och till Karita och Jens på Bygatan 55 som levererade en rullebör full med blommor till stången.
Föreningen önskar en fortsatt Glad Midsommar!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

1 kommentar

  1. Så roligt att höra att så många Domstensbor deltar samt hjälper till att förhöja bykänslan! Vi är så lyckliga här att få bo och tillhöra Domsten! Länge leva hela byn! Monika Nilsson.🇸🇪👍🙏😃

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: