Årets midsommarfirande

Efter 2 år av pandemi och inställt midsommarfirande återkommer nu Byföreningen med den traditionella dansen runt midsommarstången på fotbollsplanen i Domsten och med den efterföljande dragkampen. I år blir det lite annorlunda då vår duktige musikant Peter Andersson fått förhinder. Istället kommer föräldrar med barn från Körsbärsgården att leda dansen och musiken ordnar vi med hjälp av våra egna spellistor.
På Midsommarafton den 24 juni kl 10.00 hoppas föreningen få hjälp att klä midsommarstången och bjuder då på saft, jordgubbar och bullar till barnen och kaffe/te med ostfralla till de vuxna. Föreningen efterlyser också någon som kan hjälpa till med att hyra/låna PA-system. Kontakta domstens.byforening@gmail.com.
Alla som sedan vill hjälpa till med dansen och lekarna som börjar kl 15.00 är välkomna att också kontakta domstens.byforening@gmail.com.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: