Bidra till Läkare Utan Gränser

Peter Hinsells föredrag i Havsbris den 24 maj om sitt arbete i Mali inom Läkare Utan Gränser var både intressant och tankeväckande. Organisationen skriver så här om sin verksamhet: ”Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där vi behövs mest. Sedan 1971 har vi bistått människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer, oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet”. Organisationens intäkter kommer till allra största delen från privata givare.
I samband med Peter Hinsells fördrag startade Byföreningen en insamling. Hittills har inkommit 4 350 kronor som föreningen kommer att förmedla vidare till organisationen. Det är inte för sent att skicka ett bidrag via Byföreningen med Swish 123 305 2123, men Du kan också skicka Ditt bidrag direkt till Läkare Utan Gränser.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: