Rätt namn och adress

Redaktionen för bytidningen ”Vi på Domsten och Gråläge” vill ha hjälp med att kontrollera uppgifterna i namnregistret. Årets tidning är nu inne i ett skede då vi samlar in olika faktauppgifter. Bland annat behöver registret över boende i byarna uppdateras. Gå in i registret här och kontrollera att ditt namn och din adress är korrekta. Maila eventuella rättelser till karin.a.ohlsson@gmail.com.

3 kommentarer

 1. Kan ni inte fixa så att dom kan sätta upp fart hinder på bygatan.
  Dom är uppe i över 100 km. Ibland
  Jag och min granne höll på att bli överkörda mitt i byn

   1. Hej Nisse!
    Byföreningens styrelse föreslår att du inkommer med en motion till årsmötet rörande farthinder på Bygatan. Årsmötet hålls den 26 januari och motionen ska skickas senast den 19 januari till domstens.byförening@gmail.com.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: