Tack till Ingrid Hallberg

Byföreningen riktar ett stort tack till Ingrid Hallberg, som nu efter tolv år önskar överlämna uppdraget till yngre krafter med att förse urnorna på busshållplatsen vid Seglarevägen och vid infarterna till Domsten med växter. Ingrid har stått för alla vackra blomsterarrangemang både vår, sommar och höst och också sett till så att de fått vatten och näring.
Urnorna, som tillverkats vid Byarums Bruk, är specialgjorda för Domsten och inköptes av Byföreningen 2009 med medel från Asta Appelgrens donation. Sedan de kom på plats har alltså Ingrid Hallberg stått för urnornas vår- sommar och höstflor och har nu precis avslutat sin sista höstplantering. Det är dags för Byföreningen att hitta någon annan lika god kraft som kan ta över.

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: