Badflotten på plats

Efter några års bortovaro är badflotten vid hamnen nu åter på plats. Flotten inköptes för drygt 10 år sedan av Domstens Byförening, men av olika anledningar har den bara varit i vattnet 4 – 5 somrar. Nu är det emellertid åter dags! Helsingborgs stad har bidragit med en betongsugga som sänke och med Gustaf Johnson vid rodret drogs flotten idag ut till sin fasta position strax norr om hamnen. På flotten följde Carl Magnus Svenningsson, Magnus Eriksson och Oskar Eriksson som såg till så att den blev väl förankrad och färdig att använda. Efter bara någon minut invigde Collin badflotten med ett dyk och kunde godkänna arrangemanget.
Fotografer Peter Timischl (leveransen) och Claes Ekman (sjösättningen).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: