Tennisbongarna

Inköp av bongar för att boka speltider på tennisbanorna vid Gnetarödsvägen i Domsten kommer att ersättas med ett digitalt bokningssystem med start måndagen den 24 maj. Det blir då möjligt att på ett enkelt sätt boka speltider antingen via hemsidan eller via appen Bokamera direkt i mobilen och smidigt betala med Swish. Man slipper alltså köpa bongar att klistra på bokningslistorna vid banorna, utan kan boka speltider hemifrån eller via sin mobil. Med det nya bokningssystemet får man också en översikt över sina bokningar och en påminnelse 24 timmar före bokad tid.
Gå till bokningssidan.
Redan inköpta bongar kan lämnas i ett kuvert till Erik Gustafsson på Bygatan 66 (postlåda mittemot huset på motsatta sidan av Bygatan). Ange namn, e-post, mobilnummer för Swish alternativt bank- och kontonummer för återbetalning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: