Bytidningen utdelad

Bytidningen ska nu vara utdelad till alla medlemmar i Domstens Byförening. Om vi missat någon, om du helt nyligen tecknat ett medlemskap eller om du vill köpa fler exemplar (50:-/st) – ta kontakt via hemsidan, så kommer tidningen i brevlådan.
Vi vill då passa på att be alla om en tydlig markering med namn och adress på brevlådorna. I de flesta fall är det inga problem, men det finns några som helt saknar identifiering och då blir det svårt för oss att hitta rätt.

1 kommentar

  1. hej! t
    det blev nog fel med adresserna i Byatidningen betr. Backstugevägen med Claes Thene, tror att det skall vara Friman Lars o Agneta på den adressen. Thene bor ju på Barkvägen.
    Fö stort tack för den förträffliga tidningen med alla fina reportage, ni alla gör ett jättefint arbete som uppskattas!
    vh monica rentner

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: