Stöd Havsbris!

Havsbris Stiftelse startar idag en insamling för
att fullfölja det påbörjade renoveringsarbetet i Havsbris. Genom pandemin har uthyrningen av Havsbris nästintill upphört och därmed intäkterna. Både Stiftelsen och den ideella projektgruppen vill emellertid avsluta det omfattande renoveringsprojektet, som bland annat skulle innebära att hela taket i stora
salen blir försett med ackustikplattor och fönsterväggarna med ljuddämpande mörkläggningsgardiner. Föreningarna har hittills tillskjutit extra pengar, men de räcker inte för att göra de inköp som kommer att behövas för sista etappen.

Ta del av insamlingsuppropet här.

Bidrag kan skickas
med Swish till Domstens Byförening 123 305 2123
ange ”Havsbris insamling” på inbetalningen
eller
till Stiftelsens bankgiro 548-9810
märk inbetalningen med namn och ”Havsbris insamling”

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: