Bytidningen klar

Om du inte redan gjort det – vittja brevlådan så hittar du det nya numret av ”Vi på Domsten och Gråläge”. Tidningen har i år ändrat lite karaktär både vad gäller innehåll och layout. Genom att hemsidan nu används för aktuell information har Byföreningen valt att i tidningen satsa mer på artiklar, som på olika sätt speglar livet i byarna. Presentationen av föreningarna finns kvar, men tyvärr har invånarregistret fått utgå på grund av nya regler kring dataskyddet. Sedan har Pär Lundqvist tagit över layoutarbetet efter Bo Andersson och vill naturligtvis sätta sin prägel på det. Byföreningen passar på att tacka Bo för flera års gott och uppoffrande arbete. Samtidigt gläder vi oss åt att han vill fortsätta att arbeta i redaktionsgruppen, som också består av Annelie Sandström, Karin Ohlsson och Ludmila Ohlsson.
OBS! tidningen innehåller ett löst informationsblad och en värdekupong!
Om Du inte redan gjort det – gå med i Domstens Byförening!
Vi behöver ditt stöd för att hålla liv i både hemsida och tidning!
Årsavgiften är 250 kronor/hushåll och kan sättas in på bankgiro 5670-7839 eller betalas med Swish till 123 305 2123.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: