Städdag vid Havsbris

Nu är ju terrassens nya tak och golv på plats tack vare Holger Bygg och frivilliga krafter från DBK. För att få utemiljön riktigt fin inför sommaren behövs dock ytterligare några insatser. Eftersom DBK i år redan gjort ett omfattande jobb tycker stiftelsens styrelse att det nu är frivilliga från DBF och DIK som tar på sig de återstående arbetena. Efter välförrättat värv bjuder stiftelsen på sillamacka och en god öl.
Välkommen till Havsbris att hjälpa till söndagen den 19 maj med start kl 10.00. Max 2 timmars arbete, men ju fler vi blir desto fortare går det.
Bland det som ska göras är tvättning av det äldre terrassgolvet, tvättning och lagning av terrassmöblerna, lagning av terrasstrappan mot norr, målning av fasaden mot norr (terrassdelen), rensning av ogräs, oljning av namnskyltarna, rensning av DIKs boulebana och målning av DBFs bod.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: