Valborg med efterföljande Pubkväll

Domstens byförening arrangerar som vanligt firandet av Valborg den 30 april och tar dessutom över traditionen med en pubkväll i Havsbris efter elden och sångerna till våren. Brandvakter behövs! Skicka ett SMS till Magnus Eriksson 0733 40 04 64 om Du kan ställa upp (föreningen bjuder på en värmande dryck och något gott till).
Den efterföljande pubkvällen i Havsbris bjuder på musik och trevligt samkväm med bar, som är öppen hela kvällen med vin/öl/alkolholfritt/kaffe/te och lite tilltugg. Även här behöver byföreningen hjälp. Är Du intresserad att serva i baren – kontakta Ludmila Ohlsson på 0730 43 57 89.
Det är fortfarande möjligt att lägga trädgårdsavfall till Valborgsmässobålet, som ligger på stranden strax norr om hamnen.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: