Nyheter när Du bokar Havsbris

Styrelsen för Stiftelsen Havsbris gläder sig åt att allt fler utnyttjar möjligheten att hyra Havsbris för möten och fester. Intäkterna säkrar det kontinuerliga underhållet och gör det möjligt för stiftelsen att investera i nya funktioner och inventarier, som på olika sätt gynnar alla som använder lokalerna. Exempel är upprustningen av stora salen med bland annat ny teknik och förbättrad akustik och ombygganden av köket med nya inventarier och funktioner. Till våren planeras ett utbyte av terrasstaket.
I samband med årsskiftet har det också skett en uppdatering av bokningssystemet för att effektivisera den interna administrationen och samtidigt förenkla för den som hyr. Det finns numera endast tre valmöjligheter när det gäller typ av bokning:
”Privat: medlemmar i DBF, DBK, DIK”
”Förening: DBF, DBK, DIK”
”Övriga”
Medlemmar i Domstens byförening, Domstens båtklubb eller Domstens idrottsklubb har som tidigare möjlighet att hyra Havsbris för privata arrangemang till ett rabatterat pris och ska då välja ”Privat: medlemmar i DBF, DBK, DIK” när man bokar. Medlemsrabatten gäller emellertid inte om Du som medlem bokar åt en förening, en organisation, ett företag eller motsvarande. Då ska Du välja ”Övriga” i bokningssystemet.
De tre föreningarna DBF, DBK och DIK hyr som stiftelsebildare lokalen utan kostnad och gör bokningen under ”Förening: DBF, DBK, DIK” och anger vilken förening det gäller i fältet ”Typ av arrangemang”.
Externa bokningar från såväl privatpersoner som från andra föreningar, organisationer, företag och motsvarande väljer ”Övriga” vid bokningen.
Några förändringar har också gjorts när det gäller inbetalningen av hyran, som erläggs direkt, dock senast 60 dagar före hyresdatum och när det gäller eventuell avbokning. Halv hyreskostnad utgår om avbokningen görs senare än tre veckor före bokat datum.
Gå gärna in på Havsbris bokningssida och läs mer.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: