Ladies Night 2023

Årets arrangörer Mia Pernald, Anne Tengblad, Ludmila Ohlsson, Lisa Ohlander och Elin Ax hade valt Feelgood som tema och bjudit in författaren Caroline Säfstrand, som genom sin bok ”Ostrondykerskan” utsetts till årets Feelgood-författare. Caroline berättade på ett underhållande sätt om hur hon omvandlade intryck och idéer till berättelser, där intrigen ska följa ett visst mönster för att gå in under Feelgood-genren. Kvällens måltid stod arrangörsgruppen själva för med en härlig tomatsoppa åtföljd av delikat fläskfile, marinerad i balsamvinäger med torkade tomater och till detta potatisgratäng och sallad. Goda viner både i vitt och rött åtföljde måltiden, som avslutades med en tårtbit, kaffe och konfektyrer. Feelgood-stämningen fanns med hela tiden med vackert dukade bord, levande ljus, en värmande brasa och svag bakgrundsmusik.
Många av de 50 Ladies som mött upp passade på att inhandla Carolines böcker och var också intresserade att få recepten på både soppan och fläskfilén, så här kommer länkar till de båda:
Tomatsoppan
Marinerade fläskfiléen

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: