Glöm inte att anmäla Dig till Ladies Night

Till årets Ladies Night kommer som sagt författaren CAROLINE SÄFSTRAND. Hon har just fått utmärkelsen ”Årets feelgood” för sin roman ”Sanningen om Ostrondykerskan” som utspelar sig i Domsten! Feelgood är en genre inom litteratur, musik och film med syftet att få mottagaren att må bra. Med Carolines medverkan och en trerätters middag med italienska smaker (soltorkade tomater, olivolja, balsamicovinäger, choklad, mandel, basilika och vin) vill årets arrangörer skapa en njutbar kväll som ska få alla deltagare att må bra!
När och var: Fredagen den 17 november kl 18.30 i Havsbris
Kostnad: 400:-
Anmälan: senast den 5 nov genom att swisha 400:- till 0730 43 57 89. Meddela ev allergier när Du swisha
r.
Hälsningar
Anne, Elin, Mia, Lisa, Ludmila

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: