Författarafton

Domstens byförening inbjuder till en författarafton med Jan Johannesson i Havsbris den 12 oktober kl 19.00. Jan är utbildad civilingenjör men ägnar också tid åt att skriva historiska spänningsromaner ofta med Hven och Tycho Brahe som utgångspunkt. I Havsbris kommer Jan att berätta om sina böcker i Tychoiumsviten: Upptäckten och Experimentet. Vi får ta del av bakgrunden till böckerna, skrivprocessen och den research Jan gjort. Han kommer också att prata om kopplingarna till Hven och Tycho Brahe. De två romanerna utspelar sig i huvudsak i början av 1900-talet samt i Tycho och Sofie Brahes 1500-tal. Jan berättar om både fiktiva och verkliga historiska händelser utifrån det internationella perspektiv som är en del av intrigen.
Efter fördraget signerar han sina böcker.
Byföreningen bjuder på kaffe/te med tilltugg.
Anmälan senast den 9 oktober till domstens.byforening@gmail.com

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: