Bastun öppnar

Onsdagen den 6 september öppnar den nya fina bastun vid Norra bryggan officiellt. Boka in Dig/Er antingen via hemsidan www.domsten.nu/bybastun/ eller i appen BokaMera. Installera appen och sök efter Domstens Idrottsklubb.
På hemsidan hittar Du bybastun både under ”Byarna” och ”Idrott”.

Öppettider tillsvidare:

Onsdagarkl 14 – 20Herrbastu
Torsdagarkl 14 – 20Dambastu
Fredagarkl 10 – 18Herrbastu
Lördagarkl 10 – 18Dambastu
Södagarkl 12 – 18Familjebastu

Läs noga igenom instruktionerna i bastuns entré när det gäller vatten och bastuaggregatet. Bastun kommer att vara påslagen under ovanstående tider. Sätts på och stängs av automatiskt före och efter de angivna öppettiderna. Det är i nuläget viktigt att inte sätta bastun på en högre värme än 85 grader. Ett överhettningsskydd slår av bastuaggregatet över denna nivå. Bastun är inställd på 65 grader och fungerar bäst om man höjer den med 5 grader åt gången till max 85 grader.
Besked om hur man kommer in i bastun skickas till bastuns medlemmar i ett separat mail. Kontakta Erik Gustafsson, erik_gustafsson@telia.com, för eventuella frågor och funderingar.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: