Gå med i Domstens byförening

Många är redan medlemmar i byföreningen. Vill Du också bli medlem men ännu inte hunnit betala kommer här en liten påminnelse. Avgiften är oförändrad 250 kronor /hushåll och betalas enklast genom att använda nedanstående QR-kod och swisha till 123 305 2123. Har du inte Swish kan insättning göras på bankgiro 5670-7839. Glöm inte att ange namn och adress.
Medlemsavgiften går bland annat till att hålla liv i våra informationskanaler, hemsida och bytidning, att arrangera bygemensamma fester och kanske framförallt till att underhålla och utveckla Havsbris. Som stiftelsebildare tillsammans med båtklubben och idrottsklubben har föreningen sedan 2020 där satsat drygt 200 000 kronor på ljudabsorbenter, ny belysning, draperier och målning i stora salen och med start hösten 2022 på ett helt nytt kök med en modern och mer funktionell inredning.
Som medlem kan Du hyra Havsbris till ett rabatterat pris, delta i föreningens Domstensträffar och få föreningens tidning ”Vi på Domsten & Gråläge”. Årets tidning är under produktion och beräknas utkomma lagom till påsk.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: