Det nya köket i Havsbris

Det nya köket i Havsbris börjar ta form med nytt golv, nymålade väggar och panel och ny inredning. Ännu återstår en del arbeten för att få alla detaljer på plats. Eftersom vissa funktioner har fått en annan placering och nya tillkommit har det blivit en hel del arbete med att dra nya kablar till eluttag, kontakter och belysning samt rördragning för vatten och avlopp. Många timmar har också lagts på att specialanpassa vissa delar av inredningen. Tomas Ohlsson och Mats Ahlklo har stått för merparten av arbetet med god hjälp av Björn Wester och Torsten Bynke. Elarbeten har utförts av Anders Mårtensson och VVS-arbeten av Pontus Müller. Carina Ahlklo, Karin Ohlsson och Ludmila Ohlsson har bidragit med målning och inredningsdetaljer.
Då det nu i juletid uppstått försening av leveransen av nya bänkskivor, kommer dessa inte att vara på plats förrän en bit in i januari. Köket kommer dock att vara helt fungerande för de bokningar som ligger i december och januari.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: