Nytt kök i Havsbris

Andra etappen i renoveringen av köket i Havsbris är nu igång och innebär ett utbyte av samtliga underskåp samt serveringsdisken, som kommer att göras bredare. Den gamla spisen byts ut mot två inbyggnadsugnar med varmluft och en bred induktionshäll. Genom att serveringsdisken blir större kommer det att finnas lådhurtsar både på insidan mot köket och ut mot rummet. Då alla gamla underskåp tas bort blir det också möjligt att lägga en ny golvbeläggning över hela rumsytan innan de nya delarna kommer på plats. I anslutning till den bredare serveringsdisken byggs en speciell kaffe- och tehörna som får tillgång till vatten och mikrougn.
För att hålla kostnaderna nere utförs arbetet som tidigare av ideella och kommer att pågå under hela hösten. Det innebär att några bokningar får det lite rörigt, men arbetsgruppen kommer att göra allt för att minska olägenheterna.
Arbetsgruppen har inget emot besök. Varför inte passa på vid 3-tiden för då kan det bjudas på kaffe och kaka. Stiftelsens ordförande erbjuder också i ett inlägg på FB kastruller och annat som inte kommer att kunna användas i det nya köket. Det är bara att komma till Havsbris och hämta, men det kan vara bäst att först ta kontakt med Ludmila på 0730 435 789, så att det säkert finns folk på plats.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: