Köksrenovering i Havsbris

Stiftelsen har beslutat att påbörja en renovering och förnyelse av köket i Havsbris. Återigen är det Tomas Ohlsson och Mats Ahlklo som har tagit på sig huvudansvaret för planering och genomförande. De arbetar, precis som de tidigare gjorde med belysningen och ljudabsorbenterna i stora salen, helt ideellt. Carina Ahlklo och Karin Ohlsson bistår på olika sätt. Arbetet kommer att göras etappvis för att inte störa uthyrningsverksamheten och utifrån de medel stiftelsen beviljar.
Första etappen – en ersättning av det gamla mögelangripna kylskåpet – är nu till största delen genomförd och Havsbris har fått ett professionellt rostfritt kylskåp, bredare och djupare än det gamla och dessutom låsbart. En specialanpassad lådhurts för bestick m.m. har byggts in bredvid skåpet.
Det fortsatta arbetet kommer inte att kunna ske förrän till hösten när uthyrningen minskat och det blir möjligt att arbeta mer sammanhängande under flera dagar. I planerna ligger bland annat att förse köket med två inbyggnadsugnar, en bred induktionshäll och en bredare serveringsdisk med lådhurtsar både på insidan mot köket och ut mot rummet. Förhoppningen är nu att stiftelsen beviljar de medel som behövs för att genomföra hela renoveringen.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: