Rapport om råttor

Till Byföreningens årsmöte inkom en motion rörande råttor kring några fastigheter i norra Domsten. För att veta omfattningen gjorden föreningen en utredning om förhållandena. 10 hushåll anmälde att de sett råttor i trädgården och i ett par fall även inomhus. Idag har ett hushåll fortfarande problem med djuren i trädgården och i väggarna medan övriga uppger att de inte har några råttproblem för tillfället. Några större råttkolonier har inte heller rapporterats.
Råttor finns överallt men lockas till våra bostäder där det finns komposter och annat ätbart. På Helsingborgs hemsida hittar Du information om råttor och vad Du kan göra för att undvika dem.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: