Parkering vid Norra bryggan

Enkäten som i höstas genomfördes rörande parkeringsfrågan vid Norra bryggan gav 96 svar. Ca 93 % av dessa ville att det skulle bli tillåtet att parkera på hela eller en del av den yta, som sedan en tid tillbaka inhägnats med en stenbarriär. Med resultatet som grund gjordes därefter en hemställan till Helsingborgs stad undertecknad Claes Witting, Daniel Ahlberg och Domstens Byförening genom ordföranden Magnus Eriksson.
Svaret har nu inkommit och Stadsbyggnadsförvaltningen har beslutat att tillmötesgå önskemålet genom att tillåta parkering på en del av den yta som benämns kvartersmark. Alltså en avgränsad yta som ligger närmast badplatsen. Länkar till dokumenten och en karta över området nedan.
Hemställan Stadsbyggnadsförvaltningens svar Karta


Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: