Luciafirandet

DIK informerar om Lucia 2021!
”Under rådande omständigheter med ökande Covid-19 spridning i samhället har DIK beslutat att i år inte genomföra Lucia på det traditionella sättet. Vi hoppas på allas förståelse för detta. Det blir istället en variant av luciafirande där DIK välkomnar våra minsta barn till Havsbris måndagen den 13 december kl 16.30-18.00 till ett litet luciamys. Vi visar Luciafilmen som spelades in i november, bjuder på lusse-fika och avslutar med dans kring granen. Filmen kommer så småningom också på hemsidan.
Till alla barn – kom gärna lusseklädda!
Barn som behöver en trygg hand får ha med sig en vuxen men i övrigt är detta ett arrangemang för barn för att minimera smittan. Några hjälpande vuxenhänder till fikaservering och dans välkomnas, men vi håller det i liten skala och håller igång lågan inför kommande års Luciatåg”.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: