Info ang tennisbanorna

INFORMATION FRÅN DIK.
”Det är inte tillåtet att spela tennis på grusbanan när skyltar ”Banan är stängd” är uppsatta. Att banan är stängd beror på att den är blöt efter regn och spel på banan skadar underlaget vilket leder till skador som måste lagas. 
Det är heller inte tillåtet att försöka kratta eller skrapa bort vattensamlingar, då det innebär att det tar längre tid för banan att bli spelklar.
Vi uppmanar alla tennisaktiva att se till att reglerna efterföljs.

Vi vill också att alla som bokat spel gör sin betalning i anslutning till speltiden, dvs när man anländer till banan. Skulle banan vara ospelbar är det självklart i sin ordning att man avbokar. Vid normala väderförhållanden när banan är spelbar gäller avbokning 3 timmar före speltid. Detta för att slippa administrera återbetalningar i efterhand. Vi hoppas på er förståelse.”

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

%d bloggare gillar detta: