20 % rabatt hos Höganäs Bokhandel

Byföreningen vill tacka Höganäs Bokhandel med Christoffer Palmer och Catharina Persson för en proffsig presentation av läsvärda böcker nu inför julen. För första gången genomförde DBF ett webmöte från bokhandeln eftersom pandemin fortfarande hindrar träffar i Havsbris.

För att kompensera för visst tekniskt trubbel kommer det att bli möjligt att via hemsidan se den inspelade filmen redigerad bok för bok tack vare Torsten Bynke, som bidragit med såväl teknisk utrustning som filmning och redigering. Så håll utkik!

Som en förmån för Domstens- och Grålägebor ger Höganäs Bokhandel 20 % rabatt på allt i butiken från och med idag fredag den 20 november t.o.m. söndag den 22 november. Man behöver bara i kassan ange att man kommer från Domsten! Butiken har öppet fredag 10-18, lördag 10-15 och söndag 12-16.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: