Anmälan till Bokafton

De senaste rekommendationerna kring pandemin gör att Byföreningen väljer att genomföra Bokaftonen den 19 november kl 19.00 helt digitalt. Det blir alltså ingen samling i Havsbris utan arrangemanget utgår från Höganäs Bokhandel och sänds direkt hem till Din dator. Det innebär att alla som vill delta går in på nedanstående blankett och anmäler sig genom att skriva in sin mailadress. På blanketten finns också möjlighet att ange om man behöver hjälp för att få det hela att fungera. Alla anmälda får sedan i god tid en länk till arrangemanget via mail.
Alla som anmäler sig kommer också att delta i den traditionella utlottningen av böcker.
Anmälningsblankett
Kontakta ludmila.ohlsson@gmail.com eller ring 0730 43 57 89 om du har några frågor.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: