Andra etappen igång

Nu har andra etappen i renoveringen av Havsbris stora sal påbörjats med borttagning av de gamla och skadade akustikplattorna mot väggarna i norr och öster. Väggarna kommer sedan att snyggas till och det återstående taket i stora salen kompletteras med de nya ljudabsorbentplattorna. Ett förvaringsskåp kommer att anpassas för elektronik och annat löst tillbehör som används i samband med uthyrning. Arbetet avslutas med uppsättning av nya draperier, som ska dölja lagrade bord och stolar och upphängning av knoptavlor och en halvmodell, som nyligen skänkts till Havsbris.
Arbetet pågår i stort sett dagligen, men anpassas efter de uthyrningar som är bokade. Kontakta ludmila.ohlsson@gmail.com om ni vill spela bordtennis, så ordnar vi plats för det.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: