Det händer i Havsbris

Coronakrisen sätter sina spår. Alla planerade arrangemang i Havsbris under mars och april har avbokats, men då passade Stiftelsen på att starta den länge efterlängtade uppsättningen av ljudabsorbenter i Stora Salens tak.
En ideell grupp under Tomas Ohlssons ledning arbetar nu utan tidspress med detta.
I gruppen ingår förutom Tomas, Mats Ahlklo, Torsten Bynke, Carina Ahlklo och Karin Ohlsson.
Arbetet har bestått i nerplockning av befintlig belysning, projektor, duk och högtalare. Rengöring och grålasering av balkar och takstol. Montering av en ny indirekt ledbelysning på takstolen och flyttning av befintliga skenor för spotlights, så att de istället riktas mot väggarnas dekorationer. Just nu pågår arbetet med att sätta upp akustikplattorna, som tack vare Lars Rosenqvists tips helt gratis kunde hämtas från ett kontorslandskap som skulle byggas om.
Stiftelsens styrelse, som är imponerad över gruppens arbete, vill nu utöka projektet till att även omfatta målning av fönster och planering för nya gardiner och draperier, så gruppen fortsätter sitt arbete ett tag till. Då Havsbris budget för närvarande är något ansträngd p.g.a. den minskade uthyrningen, tvingas tyvärr styrelsen avvakta något med inköpen av textilierna.
I väntan på att pandemin är över och vi alla åter kan röra oss som vanligt och samlas till arrangemang i Havsbris – Passa på att ta del av arbetet i Havsbris här på hemsidan genom att klicka på bildspelet nedan.

Ett Stort Tack till Carina och Mats Ahlklo, Torsten Bynke och Tomas och Karin Ohlsson.

Styrelsen för Stiftelsen Havsbris

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: