Ny översiktsplan

På Stadsbyggnadsförvaltningen har man nu tagit
fram ett förslag till ny översiktsplan för Helsingborg, ÖP2021. Mellan den 13 januari och 15 mars kan alla läsa och tycka till om förslaget. Vi som bor i Domsten med omnejd är särskilt välkomna till Laröds bibliotek den 10 februari mellan
kl 14-19
. Då finns tjänstemän från förvaltningen på plats för att svara på frågor. Synpunkter på förslaget kan också lämnas till Domstens Byförening via mail till föreningens sekreterare ludmila.ohlsson@gmail.com eller brevledes till ordföranden Magnus Eriksson, Fågelsången 17. Synpunkterna ska vara Byföreningen tillhanda senast den 28 februari, som sedan gör en sammanställning och för dem vidare till Stadsbyggnadsförvaltningen.
Länken till ÖP2021 hittar Du här
(för att snabbt hitta till Domsten – klicka på ”tätorter” på huvudmenyn)

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: