Domsten i bilder

Med anledning av att Domstens Byförening verkat i 80 år, bad styrelsen byborna om bilder, både historiska och aktuella, att tillföras det digitala Byarkivet. En hel del har inkommit och vi börjar med att publicera ett antal föreningen fått från Claes Ekman.
Motiven sträcker sig från 1940-talet fram till idag. Bland de lite äldre kan nämnas ett flygfoto över Domsten och Gråläge från 1944, ett härligt kaffekalas med bland andra Lilly Persson, Lisa Österberg, Ellen Högstedt, Lisa Håkansson och Hanna Andersson, fiskaren Kurt Jönsson och Domstens Livs på Bygatan. En målning av Christer Hägg över bodarna och hamnen finns också med. Ulf Bergers har tagit det moderna flygfotot medan Claes Ekman själv ligger bakom naturscenerierna.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: