Bidra med dina bilder

Domstens Byförening fyller i år 80 år och vill med bybornas hjälp dokumentera livet i Domsten och Gråläge i bilder. DBF uppmanar därför alla intresserade att bidra med foton. Det insamlade materialet kommer sedan att presenteras i ett bildspel i samband med föreningens jubileumsaktivitet i september. Bilderna ska också göras tillgängliga på hemsidan och några kommer även att publiceras i nästa nummer av bytidningen ”Vi på Domsten och Gråläge”.

Skicka in dina bilder till DBFs sekreterare ludmila.ohlsson@gmail.com och glöm inte att det
är byborna och bybornas liv i Domsten och Gråläge som ska stå i centrum.

Viktigt att du i mailet också anger att du accepterar att bilderna används i
de sammanhang som beskrivits ovan.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: