Brandbilsrally genom byn

lördag den 1 juni organiserar det nyinvigda Brandkårsmuseet i Helsingborg ett rally genom Helsingborg. 35 bilar från hela Sverige deltar varav 2 från Helsingborgs Brandkårsmuseum. Starten går från museet på Östra Sandgatan i Gåsebäck ut mot Ramlösa Brunnspark och vidare genom Råå. Sedan österut genom Bårslöv och mot Påarp. Lunchpaus intas på Väla där bilarna kan beundras och därefter kör man vidare genom Ödåkra, Döshult och den första bilen beräknas nå Domsten ca kl 13.50. Genomfarten på Bygatan kommer att ta cirka 30 minuter innan alla fordon passerat. Sofiero är nästa anhalt där man tar kaffepaus medan bilarna står parkerade i parken. Färden går sedan vidare genom centrala Helsingborg och efter drygt 6 mil når bilarna slutligen målet på Östra Sandgatan, som också var startpunkten.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: