Nytt i Havsbris

Under förra året och nu i början på 2019 har Stiftelsen investerat i ett antal förbättringar i Havsbris – några framförda i enkäten som gjordes i januari. Köket har numera en duschkran för att underlätta avspolning av disk och en ny varmvattenberedare med betydligt större kapacitet. Bland lösa inventarier kan nämnas två mobila induktionshällar, två stora induktionskastruller på 10 resp 15 liter och en kaffebryggare som brygger 18 koppar på 7 minuter direkt ner i en pumptermos.
Den digitala tekniken har uppdaterats med AppleTV och Chromecast, som gör det möjligt att se på filmer och visa presentationer via WIFI.
Närmast kommer vårarbeten att göras utanför Havsbris med bland annat tvättning av terrass och möbler och oljebehandling av namnskyltarna. Inomhus har en genomgång av utsmyckningen påbörjats med renoveringsarbete och vissa omflyttningar.

UPPROP: Har Du tänkt byta ut dina gamla trädgårdsmöbler som fortfarande är i gott skick och som skulle kunna passa att stå på Havsbris terrass – kontakta ludmila.ohlsson@gmail.com eller ring 0730 43 57 89.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: