Fakta om solceller

Byföreningen inledde den 14 mars årets aktiviteter i Havsbris med Carola Jarnungs solcellsinformation. Lockade ett fullt hus med många intresserade och initierade åhörare, som också ställde en hel del frågor. För er som inte hann med att anteckna, men även för er som inte hade tillfälle att delta, kommer här Carolas presentation.

Glöm inte att Du som invånare i Helsingborgs kommun kan få kostnadsfri och oberoende rådgivning kring allt som rör energi- och klimatfrågor. Gäller för såväl privatpersoner som företagare och föreningar. Som privatperson kan det till exempel handla om uppvärmning och ventilation. Företag och föreningar kan få en översyn av sin verksamhet med förslag på energieffektiviserande och klimatförbättrande åtgärder.
Ring 042 – 10 50 00 eller skicka ett mail till kontaktcenter@helsingborg.se.

Gå också in på Solkartan och se vilka ytor som lämpar sig bäst för solceller på Ditt hus!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: