Om solceller den 14 mars

Energi- och klimatrådgivarna i Helsingborgs stad och Domstens Byförening bjuder in till en kostnadsfri och oberoende föreläsning med tips och råd kring det du behöver veta innan du installerar solceller på ditt tak.
Boka redan nu torsdagen den 14 mars!
Då kommer Carola Jarnung, energi- och klimatrådgivare i Helsingborgs stad, till Havsbris för att berätta om solceller och hur det fungerar om man vill göra en installation på sitt villatak. Du får lära dig mer om tekniken, hur en anläggning fungerar, hur ekonomin ser ut och vad man ska tänka på innan man sätter igång. Efter föreläsningen kommer Carola att finnas kvar en stund, om du har frågor som du vill diskutera kring din egen villa.
Datum: Torsdagen den 14 mars kl 18 – 19
Plats: Havsbris

Visste Du, att Du har tillgång till en energi-och klimatrådgivare?
Som invånare i Helsingborgs kommun kan Du få kostnadsfri och oberoende rådgivning kring allt som rör energi- och klimatfrågor. Gäller för såväl privatpersoner som företagare och föreningar. Som privatperson kan det till exempel handla om uppvärmning och ventilation. Företag och föreningar kan få en översyn av sin verksamhet med förslag på energieffektiviserande och klimatförbättrande åtgärder.
Ring 042 – 10 50 00 eller skicka ett mail till kontaktcenter@helsingborg.se.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: