Glöm inte enkäten

För att få in bybornas åsikter om hur Havsbris bäst bör utvecklas har Byföreningen sammanställt denna enkät. Alla intresserade får då en möjlighet att komma till tals och byföreningen får in ett underlag att gå vidare med till Stiftelsen. Byföreningen är ju en av stiftelsebildarna, som tillsammans med DBK och DIK har ansvaret för hur Havsbris sköts och föreningen anser det angeläget att lyssna på vad byborna/brukarna tycker innan man går till beslut i stiftelsen. Speciellt som Havsbris är den verksamhet som Byföreningen pengamässigt satsar mest på.
Glädjande många har redan svarat och också kommit med intressanta kommentarer.
Ni som fortfarande funderar, har ytterligare några dagar på er.
Senast den 15 januari vill föreningen ha svaren, för att utifrån dessa ta fram ett statistiskt underlag till årsmötet den 31 januari.

Här hittar du länken till enkäten.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: