Kulturafton – anmälan

Domstens Byförening bjuder in till en kulturafton med temat ”Börja med Rhododendron” tisdagen den 15 maj kl 19.00. Föredragshållare är Stefan Salomonsson, sekreterare i Sydsvenska Rhododendron- och Magnoliasällskapet. Stefan har en gedigen kunskap om Rhododendron, alla arter, hybrider och hur man odlar. Han har själv en stor trädgård i Torna Hällestad med hundratals olika vildarter. Stefan har också ett nära samarbete med Sofiero för att göra deras artbestämningar. Föredraget kommer med andra ord att täcka in de flesta av alla frågor ni har för att lyckas med Rhododendron. Byföreningen serverar ost, vin och ett gott surdegsbröd.
Kostnad: 50 kronor, som betalas med Swish till konto 123 305 2123 eller till bankgiro 5670-7839, märk inbetalningen med ”Kmaj” samt avsändare om det gäller bankgiro.
Anmälan: senast den 13 maj gör du här. Har du svårigheter med detta kan du anmäla dig på telefon till Ludmila Ohlsson 0730 43 57 89.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: