15/5 – save the date

Vi är nu mitt i Rhododendronblomningen och Domstens Byförening bjuder in till en kväll med temat ”Börja med Rhododendron” tisdagen den 15 maj kl 19.00. Föredragshållare är Stefan Salomonsson, sekreterare i Sydsvenska Rhododendron- och Magnoliasällskapet. Stefan har en gedigen kunskap om Rhododendron, alla arter, hybrider och hur man odlar. Han har själv en stor trädgård i Torna Hällestad med hundratals olika vildarter. Stefan har också ett nära samarbete med Sofiero för att göra deras artbestämningar. Föredraget kommer med andra ord att täcka in de flesta av alla frågor ni har för att lyckas med Rhododendron.
Byföreningen bjuder på ost och vin till självkostnadspris.
Boka den 15 maj redan nu, separat anmälan kommer på hemsidan inom kort.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: