Bytidningen klar

Bytidningen för 2018 ”Vi på Domsten och Gråläge” har nu kommit ut och Byföreningen hoppas innehållet ska locka till läsning. Sedan 2017 arbetar en redaktionsgrupp både med att ge ut tidningen och hålla hemsidan aktuell med uppdateringar och nya inlägg. Ambitionen är att ge tidningen ett mer bestående innehåll med artiklar som på olika sätt berättar om livet i byarna både historiskt och i nutid, medan hemsidan främst ska spegla aktuella händelser och arrangemang. Med andra ord vara ständigt uppdaterad med fakta kring föreningsliv och annat som är på gång i byarna.Redaktionsgruppen tar tacksamt emot förslag på artiklar och inlägg och hoppas på så sätt bygga upp smidiga och informativa kommunikationskanaler mellan oss bybor. Gå in på www.domsten.se/kontakt och lämna förslag.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: