1-årsjubileum

Idag den 19 december 2017 är det ett år sedan domsten.nu introducerades i sin nya skepnad. Mats Ahlklo, som jobbar med båtklubbens hemsida och Ludmila Ohlsson hade då arbetat några intensiva månader med att sätta sig in i Word Press olika funktioner och utifrån den gamla hemsidan skapa en mer dynamisk version. Samtidigt bildades en redaktionsgrupp med uppgift att arbeta med Domstens och Gråläges mediala verktyg, alltså hemsidan ”domsten.nu” och bytidningen ”Vi på Domsten och Gråläge”.

Redaktionsgruppen är föreningsövergripande med representanter från Domstens Byförening, Domstens Idrottsklubb och Domstens Båtklubb och med de funktioner som arbetar mer praktiskt med produktion och information.
I gruppen ingår idag Bo Andersson, sammankallande och med ansvar för bytidningens grafiska form, Karin Ohlsson, redaktör och skribent, Annelie Sandström, journalist och skribent, Ludmila Ohlsson, IT-ansvarig samt föreningsrepresentanterna Björn H:son Linde, DBF, Erik Gustafsson, DIK och Leif Samuelsson, DBK.

Vi ser att domsten.nu används alltmer som en informationskälla, men vill naturligtvis försöka göra den ännu mer attraktiv. Kan vi få hjälp med detta? Genom att ta kontakt via hemsidan är du välkommen att ge oss tips om händelser, verksamheter och annat som du tycker skulle passa att publicera.

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter
%d bloggare gillar detta: