Rekreation

Hittarps IK Hittarps IK
Kullabergs naturreservat Kullaberg – så totalt annorlunda än den vanliga bilden av Skåne. Vilt, vackert, vidunderligt med hisnande branter och vida vyer över Öresund och Kattegatt. Här upplever du ett helt unikt växt- och djurliv – allt förklarat och satt i sitt sammanhang på besökscentret naturum Kullaberg längst ut på halvön vid Kullens fyr. Glöm inte att ladda ner vår App!
Naturvandringar Följ med ut på guidade turer i Helsingborgs vackra natur
Skåneleden Skåneledens fem delleder ger dig en chans att uppleva Skånes omväxlande natur och rika kulturutbud. Springa fort, lunka eller gå spelar ingen roll. Det viktigaste är att ha en härlig dag i Viken och samtidigt stödja Barncancerfonden, som allt överskott går till.
Vandringsleder Du kan vandra, promenera eller gå på utflykt både i och utanför Helsingborg. Det finns flera vandringsleder du kan välja mellan.
Vikenvarvet 2017 Lördagen den 29 juli går startskottet! Det är den fjärde upplagan av Vikenvarvet med extra många varv! Springa fort, lunka eller gå spelar ingen roll. Det viktigaste är att ha en härlig dag i Viken och samtidigt stödja Barncancerfonden, som allt överskott går till.