Maj-Lis Tengblad

Maj-Lis Tengblad, född 1938 i Malmö, målar mest i akryl och olja men har även jobbat med trä och andra material.
Har haft många utställningar i sydvästra Skåne och blivit speciellt uppmärksammad för naiva collage från olika orter. Några av målningarnas motiv har även blivit populära brickor och handdukar. Bl.a. serverar Limhamns Fiskrökeri i Limhamn all mat på brickor framtagna med motiv från en av Limhamnstavlorna.
Andra orter som kommit med i collageserien är Malmö, Lund, Kävlinge, Skanör-Falsterbo, Barsebäckshamn, Löddeköpinge…..och nu är det alltså dags för Domsten.
Tidigare utställningar: Limhamns Konsthall, Limhamns Folkets Hus, Grand Hotel i Lund, Vellinge Gästis, Englesons galleri i Skanörs Hamn, Galleri Maria Thorlund i Lund, Hamnfestivalen i Limhamn, Lionarrangemang i Löddeköpinge och Barsebäck.

Lördagen den 25 augusti blir det inte bara Sommarfest i Domstens hamn utan också vernissage i Havsbris, där Maj-Lis visar några av sina målningar. Och bäst av allt –
det blir premiärvisning av originalet till Domstensmålningen och möjlighet att få en signerad, numrerad och inramad tavla med hem (med de lägsta numren i två serier med formaten  50 x 40 cm och 70 x 50 cm).
Den mindre kostar 950:- och den större 1 650:-.

                 Missa inte vernissagen i Havsbris den 25 augusti. Väl mött!